DOLAR
32,2954
EURO
35,1672
ALTIN
2.279,82
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Zehir Zemberek Açıklama…

Zehir Zemberek Açıklama…
velux

Zehir Zemberek Açıklama...

Yalıkavakspor, Türkiye Kupası maçında Mardin Büyükşehir Belediyesi’ni 28-24 mağlup etti. Kulüp yönetimi ise Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun ödül töreni ile ilgili zehir zemberek bir açıklama yaptı. 

Türkiye Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası A Grubu maçları Mardin’de oynanıyor. Temsilcimiz Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı da Mardin Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Artuklu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 12-10 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyan Yalıkavak, maçı 28-24 kazanmasını bildi.

Yalıkavak, yarın Mardin 1947 Sağlık Spor Kulübü ile karşılaşacak. Temsilcimiz kazanması halinde tur atlayacak.

BİZİ MUĞLA TAKIMI OLARAK GÖRMEDİLER!..

Öte yandan Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 27. Ödül törenine davet edilmediklerini öne süren Yalıkavak Spor Yönetim Kurulu, zehir zemberek bir açıklama ile Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na tepki gösterdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Biz bu ödül töreni programını internetten öğrendik, davet edilmedik, ya başarımız (süper lig kategorisinde mücadele eden tek takım olmak, Türkiye Gençler Süper Lig mücadelesinde Türkiye 2. Si olmak, Türkiye kupasında Çeyrek finale kalmak, Ligde hala tek mağlubiyetle 2. Sırada devam etmek) başarı sayılmadı, ya da bizi Muğla Takımı olarak görmediler. Sorun değil, zaten ödül töreni saatinde biz Mardin’de Türkiye Kupası Maçlarında Muğla ilini temsil ediyor olacağız.

Bu tür davranışlar, bizi başarılı olma konusunda daha çok hırslandırıyor. Siz ne kadar kabul etmeseniz de, ya da görmeseniz de biz başarılı olmaya devam edeceğiz. Bize verilecek en büyük ödül, halkın arkamızdaki her gün artan desteği ve maçlarımızda salonu doldurup, maç sonuna kadar yaptıkları alkışlardır.

Sezon sonunda umarız, Türkiye Şampiyonluğu ya da Avrupa kupalarına katılma hakkını alarak, bağlı olduğumuz Muğla ilini, Bodrum İlçesini ve YALIKAVAK mahallesini gururlandırmaya devam edeceğiz.”

SON BİR GÜN KALA DAVET EDİLDİK

Bugün oynanan maçın ardından Kent Haber’e konuşan kulüp Başkanı Mehmet Esen ise tepki göstermelerinin ardından ödül törenine davet edildiklerini ifade ederek “Açıklama yaptıktan sonra bize ödül verileceğini açıkladılar. Tepki verdikten sonra haber verdiler. Son bir gün kala davet edildik. Biz de törene gitmedik” dedi.

Aktur tatil sitesi